Kipfilet en romige Parmezaansaus met spinazie en gedroogde tomaat | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kipfilet en romige Parmezaansaus met spinazie en gedroogde tomaat

Kipfilet en romige Parmezaansaus met spinazie en gedroogde tomaat

Voorbereiding 20 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de knoflook en de uien. Snij de champignons in stukken. Verhit de olijfolie in een grote, diepe kookpan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de champignons toe en laat ze een paar minuten meebakken.

  2. Kruid de kip met peper, zout en de kippenkruiden en leg ze in de pan. Bak ze goudbruin en gaar. Voeg de spinazie toe, laat ze slinken en voeg dan de room en de Parmezaanse kaas toe. Leg er tot slot de zongedroogde tomaten bij.

  3. Zet het deksel op de pan en laat 20 à 25 min rustig sudderen. Decoreer op het einde met het basilicum en serveer met brood.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentjes knoflook 1
  • Uien 1
  • Parijse champignons 125 g
  • Kipfilets 2
  • Kippenkruiden 2 tl
  • Spinazie 200 g
  • Room 300 ml
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • Gedroogde tomaten 10
  • Basilicumblaadjes
  • Olijfolie 2 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentjes knoflook 1
  • Uien 1
  • Parijse champignons 125 g
  • Kipfilets 2
  • Kippenkruiden 2 tl
  • Spinazie 200 g
  • Room 300 ml
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • Gedroogde tomaten 10
  • Basilicumblaadjes
  • Olijfolie 2 el
  • Zout
  • Peper