Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de marinade: meng de olijfolie met de geperste knoflook, de geraspte gember, de citroenzeste en het -sap en de tijmblaadjes. Breng op smaak met peper en zout, meng en borstel de kippenbouten in met dit mengsel. Zet apart.
Was en borstel de aardappelen schoon en snij ze in 4. Doe hetzelfde met de pastinaak.
Schik de kip in een ovenvaste schaal en giet de marinade erover. Schik de groenten rond de kip en bak 40 min in de oven.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 102 kcal |
Vetten | 3.9 g |
koolhydraten | 9.6 g |
waarvan suikers | 1.7 g |
vezels | 1.5 g |
Eiwitten | 6.5 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.