Kippenbout met gestoofde peren met witte wijn en vanille | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kippenbout met gestoofde peren met witte wijn en vanille

Kippenbout met gestoofde peren met witte wijn en vanille

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kruid de kip met peper en zout. Bak ze 10 minuten aan elke kant in maïsolie, op een matig vuur.
  2. Schil de peren en snij ze in stukjes. Laat de boter smelten met de stukjes peer. Snij het vanillestokje overlangs open en voeg toe. Overgiet met de witte wijn en laat stoven.
  3. Verdeel de gestoofde peren over de borden met een beetje saus. Schik de kippenbout erbij.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kippenbouten 2
  • Peren (Doyenné of Durondeau) 3
  • Boter
  • Witte wijn 12.5 cl.
  • Vanillestokje
  • Olie
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kippenbouten 2
  • Peren (Doyenné of Durondeau) 3
  • Boter
  • Witte wijn 12.5 cl.
  • Vanillestokje
  • Olie
  • Peper
  • Zout