Kippenbouten met aardappelen en groene asperges | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kippenbouten met aardappelen en groene asperges

Kippenbouten met aardappelen en groene asperges

Voorbereiding 10 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een grote ovenschaal in met olie.

  2. Kruid de kippenbouten met de kippenkruiden en leg ze in de ovenschaal. Snij de aardappelen in tweeën en leg ze mee in de schaal. Pluk de naaldjes van de rozemarijn. Kruid alles met peper, zout en de rozemarijn en besprenkel met de rest van de olijfolie.

  3. Bak 35 min in de oven. Leg de asperges in de ovenschaal en zet nog 10 min terug in de oven. Serveer meteen uit de oven.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kippenbouten 2
  • Kippenkruiden 2 tl
  • Kleine aardappelen 10
  • Rozemarijn 1 handvol
  • Groene asperges in bokaal 12
  • Olijfolie 5 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kippenbouten 2
  • Kippenkruiden 2 tl
  • Kleine aardappelen 10
  • Rozemarijn 1 handvol
  • Groene asperges in bokaal 12
  • Olijfolie 5 el
  • Zout
  • Peper