Niet toegevoegd

Gegrilde bloemkool met granaatappelpitten, pistaches en limoen-muntvinaigrette
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Pers de knoflook en snipper de ui, het pepertje en de lente-ui. Fruit de ui met de knoflook en het pepertje in een beetje olie tot de ui glazig is. Meng er de mosterd, de ketchup, de bouillon en de bruine suiker onder en kruid met peper en zout. Laat 5 min sudderen op een laag vuur.
Kruid de kippenbouten met peper en zout en bak ze bruin in hete olie. Giet er de warme saus bij en laat 45 min sudderen op een laag vuur.
Giet de kippenbouten in een kom of een diep bord. Garneer met de lente-ui en de sesamzaadjes
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 141 kcal |
Vetten | 7,6 g |
koolhydraten | 7,3 g |
waarvan suikers | 6,7 g |
vezels | 0,4 g |
Eiwitten | 11 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.