Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Ter voorbereiding: pel de knoflook, pel de sjalotten en snij ze in tweeën. Breng water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Bind de takjes tijm samen met wat keukentouw.
Vewarm de oven voor op 200°C. Kruid de onderbouten met zout en peper. Verhit wat olie en 1 klontje boter in een ovenvaste braadpan. Bak de onderbouten rondom tot het vel krokant is. Schep uit de pan en zet opzij.
Voeg aan dezelfde pan nog een klontje boter toe en fruit de sjalotten glazig. Zet meteen het vuur laag, pers er de knoflook bij en laat 1 min meebakken maar niet kleuren. Blus met de sherry, laat even inkoken en giet er dan 3/5 van de kippenbouillon bij. Voeg de zure room, de mosterd en de tijm toe.
Leg de onderbouten terug in de pan en zet die 20 à 25 min in de oven. Bestrooi met verse tijm en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 108 kcal |
Vetten | 6.7 g |
koolhydraten | 1.5 g |
waarvan suikers | 0.6 g |
vezels | 0.8 g |
Eiwitten | 9.3 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.