Snij de aardappelen in schijfjes, de courgettes in halvemaantjes en de paprika’s in reepjes. Pel de ui en de knoflook. Snij de kipfilets in blokjes.
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan en bak de kippenblokjes. Kruid ze met peper, zout, kurkuma, Provençaalse kruiden, paprika en cayennepeper. Laat kort bakken en voeg dan de knoflook en de ui toe. Laat 5 min sudderen op middelhoog vuur en voeg dan de rest van de groenten en aardappelen toe. Laat nog 10 min sudderen.
Voeg een groot glas water toe en laat nog eens ongeveer 15 min sudderen op een laag vuur. Hak de peterselie fijn, strooi over de ragout en serveer.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
73 kcal
Vetten
2.2 g
Fats acid satured
0.5 g
koolhydraten
3.8 g
waarvan suikers
1.6 g
vezels
1.5 g
Eiwitten
8.7 g
salt
0.15 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.