Kippenragout met paprika’s en courgettes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kippenragout met paprika’s en courgettes

Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de aardappelen in schijfjes, de courgettes in halvemaantjes en de paprika’s in reepjes. Pel de ui en de knoflook. Snij de kipfilets in blokjes.

  2. Verhit de olijfolie in een hoge braadpan en bak de kippenblokjes. Kruid ze met peper, zout, kurkuma, Provençaalse kruiden, paprika en cayennepeper. Laat kort bakken en voeg dan de knoflook en de ui toe. Laat 5 min sudderen op middelhoog vuur en voeg dan de rest van de groenten en aardappelen toe. Laat nog 10 min sudderen.

  3. Voeg een groot glas water toe en laat nog eens ongeveer 15 min sudderen op een laag vuur. Hak de peterselie fijn, strooi over de ragout en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 73 kcal
Vetten 2.2 g
Fats acid satured 0.5 g
koolhydraten 3.8 g
waarvan suikers 1.6 g
vezels 1.5 g
Eiwitten 8.7 g
salt 0.15 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Krielaardappelen 125 g
  • Courgettes 1 st
  • Rode puntpaprika’s 1 st
  • Teentjes knoflook 1 st
  • Ui 0.50 st
  • Kipfilets 400 g
  • Kurkuma 0.50 tl
  • Provençaalse kruiden 1 tl
  • Paprikapeoder 0.50 tl
  • Cayennepeper 0.50 snuifje
  • Bladpeterselie 0.50 handvol
  • Olijfolie 1.5 el
  • Zout 0
  • Peper 0
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Krielaardappelen 125 g
  • Courgettes 1 st
  • Rode puntpaprika’s 1 st
  • Teentjes knoflook 1 st
  • Ui 0.50 st
  • Kipfilets 400 g
  • Kurkuma 0.50 tl
  • Provençaalse kruiden 1 tl
  • Paprikapeoder 0.50 tl
  • Cayennepeper 0.50 snuifje
  • Bladpeterselie 0.50 handvol
  • Olijfolie 1.5 el
  • Zout 0
  • Peper 0