Pastinaak met knapperig spek | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pastinaak met knapperig spek

Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Breng water aan de kook en kook de pastinaak en de koolraap 20 min. Bak ondertussen de spekblokjes kort met de stukken brood, de ahorn- siroop en de tijm.
  2. Giet de groenten af, voeg de boter toe en stamp grof tot puree. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep de groentepuree in een ovenschaal en bedek met de spekbereiding. Bak 12 min in een voorverwarmde oven van 180°C, tot je een goudbruine kleur bekomt. Werk af met de walnoten.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaak, gewassen en gehakt 225 g
  • Spekblokjes 100 g
  • Zuurdesembrood, in grove stukken gesneden 50 g
  • Tijm 1 el
  • Boter 12.5 g
  • Fijngestampte walnoten 2 g
  • Koolraap, gewassen en gehakt 200 g
  • Ahornsiroop 1 el
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaak, gewassen en gehakt 225 g
  • Spekblokjes 100 g
  • Zuurdesembrood, in grove stukken gesneden 50 g
  • Tijm 1 el
  • Boter 12.5 g
  • Fijngestampte walnoten 2 g
  • Koolraap, gewassen en gehakt 200 g
  • Ahornsiroop 1 el
  • Peper, zout