Regenboogsalade met Thaise vinaigrette en kip in een sesamkorstje | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Regenboogsalade met Thaise vinaigrette en kip in een sesamkorstje

Regenboogsalade met Thaise vinaigrette en kip in een sesamkorstje

Voorbereiding 30 min.
Kook 8 min.
Staande tijd 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 8 min.
Staande tijd 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de wortelen en rasp ze grof. Snij de twee soorten kool en de venkel fijn met de mandoline. Leg al deze groenten in een mengkom. Maak nu de vinaigrette. Pers de limoen uit. Verwijder de zaadjes uit de pepertjes en hak het vruchtvlees fijn. Pers de knoflook. Meng 4 el limoensap met de andere ingrediënten en giet over de salade. Meng goed en laat minstens 30 min marineren.

  2. Klop de eieren los in een diep bord. Giet de sesamzaadjes in een schaaltje. Snij de kip in grove blokjes, rol ze door het ei en vervolgens door de sesamzaadjes.

  3. Verhit de olie op een matig vuur in een braadpan en bak de kip 7 à 8 min. Hak de pinda’s en de koriander grof en leg ze bij de salade. Meng en serveer met de kip.

    TIP Maak de koolsalade 30 min op voorhand. De vinaigrette maakt de kool malser én smakelijker.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 105 kcal
Vetten 6,2 g
koolhydraten 3,8 g
waarvan suikers 2,9 g
vezels 1,9 g
Eiwitten 7,3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Wortelen 2
  • Rode kool 0.25
  • Witte kool 0.25
  • Venkel 0.50
  • Eieren 1
  • Sesamzaadjes 50 g
  • Kippendijfilets 2
  • Geroosterde pinda's 2 el
  • Koriander 10 g
  • Neutrale olie

Voor de vinaigrette

  • Limoen 0.50
  • Vissaus 3 el
  • Pepertjes 1
  • Teentjes knoflook 1
  • Suiker 1 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Wortelen 2
  • Rode kool 0.25
  • Witte kool 0.25
  • Venkel 0.50
  • Eieren 1
  • Sesamzaadjes 50 g
  • Kippendijfilets 2
  • Geroosterde pinda's 2 el
  • Koriander 10 g
  • Neutrale olie

Voor de vinaigrette

  • Limoen 0.50
  • Vissaus 3 el
  • Pepertjes 1
  • Teentjes knoflook 1
  • Suiker 1 tl