Slaatje van lentegroenten en tataki | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Slaatje van lentegroenten en tataki

Voorbereiding 15 min.
Kook 6 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 6 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng voor de tatakimarinade de olijfolie met de sojasaus, de esdoornsiroop en de rijstazijn. Pel en pers de knoflook. Snipper het pepertje fijn. Doe ze allebei bij de marinade en giet die in een grote schaal.
  2. Bak het vlees 4 à 6 min in een goed hete pan en haal het vlees eruit. Leg het in de marinade, draai het in de vloeistof zodat het rondom een laagje krijgt en laat 15 min marineren. Snij het vlees in dunne sneetjes.
  3. Was de spinazie en de radijzen en laat goed uitlekken. Blancheer de asperges ongeveer 6 min in kokend water, en de erwten tot ze komen bovendrijven. Laat ze allebei schrikken onder koud water en laat goed uitlekken. Snij de asperges en de radijzen in stukjes en pluk de blaadjes van de takjes peterselie. Meng alle groenten en de peterselie door elkaar. Serveer het vlees op het slaatje, met een beetje van de marinade.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Jonge spinazie 100 g
  • Bosje radijzen 0.50
  • Groene asperges 100 g
  • Erwten 100 g
  • Bosje bladpeterselie 0.50

Voor de tataki

  • Olijfolie 30 ml
  • Sojasaus 30 ml
  • Esdoornsiroop 1.5 el
  • Rijstazijn 2 el
  • Teentje knoflook 0.50
  • Klein pepertje 0.50
  • Biefstuk van de haas Blauwe van Vlaanderen 300 g
  • Grof zout, versgemalen peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Jonge spinazie 100 g
  • Bosje radijzen 0.50
  • Groene asperges 100 g
  • Erwten 100 g
  • Bosje bladpeterselie 0.50

Voor de tataki

  • Olijfolie 30 ml
  • Sojasaus 30 ml
  • Esdoornsiroop 1.5 el
  • Rijstazijn 2 el
  • Teentje knoflook 0.50
  • Klein pepertje 0.50
  • Biefstuk van de haas Blauwe van Vlaanderen 300 g
  • Grof zout, versgemalen peper