Stoemp met witloof, peer en kip | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Stoemp met witloof, peer en kip

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de aardappelen en de witloof gaar in een ruime hoeveelheid licht gezouten water. Laat uitlekken en plet ze grof. Voeg de boter en de melk toe. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

  2. Kruid de kip met peper en zout en bak hem goudgeel in olijfolie. Snij hem in reepjes.

  3. Verdeel de stoemp over de borden en werk af met sneetjes peer en reepjes kip.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemige aardappelen 0.5 kg
  • Stronken witloof, in fijne ringen 3
  • Gezouten boter 7.5 g
  • Scheut melk 0.5
  • Peren, in sneetjes 1
  • Nootmuskaat
  • kip 200 g
  • Olijfolie
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemige aardappelen 0.5 kg
  • Stronken witloof, in fijne ringen 3
  • Gezouten boter 7.5 g
  • Scheut melk 0.5
  • Peren, in sneetjes 1
  • Nootmuskaat
  • kip 200 g
  • Olijfolie
  • Zout, peper