Stoofpotje met kip en verse tagliatelle (Bio) | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Stoofpotje met kip en verse tagliatelle (Bio)

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verhit de olijfolie en boter in een stoofpan. Voeg de gesnipperde ui, de tenen knoflook, de kippenbouten en de bloem toe. Bak in enkele minuten goudbruin. Giet er water bij tot de kip half onderstaat en laat 25 min. sudderen op een laag vuur. Doe er 10 min. voor het einde de in vieren gesneden champignons en de room bij.

  2. Kook de tagliatelle 3 min. in een grote pan met kokend water. Laat uitlekken en meng er de fijngehakte dragon onder.

  3. Verdeel de tagliatelle over borden en schik er de kip en champignons op. Lepel er de saus over en serveer.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kippenbouten 2
  • Ui 0.5
  • Teentjes knoflook 1
  • Olijfolie 1.5 el
  • Champignons 62.5 g
  • Eiertagliatelle 187.5 g
  • Room 5 cl.
  • Takjes dragon 1
  • Bloem 0.5 el
  • Boter 12.5 g
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kippenbouten 2
  • Ui 0.5
  • Teentjes knoflook 1
  • Olijfolie 1.5 el
  • Champignons 62.5 g
  • Eiertagliatelle 187.5 g
  • Room 5 cl.
  • Takjes dragon 1
  • Bloem 0.5 el
  • Boter 12.5 g
  • Zout
  • Peper