Snij de kippenvleugeltjes langs het gewricht in tweeën en kruid ze met zout en peper. Pel en pers de knoflook. Pel en rasp de gember. Meng in een grote schaal de yoghurt met de knoflook, de gember, het limoensap, alle specerijen, zout en peper. Leg er de kippenvleugels in en wentel ze goed door de marinade. Laat minstens 1 u marineren (tot maximaal 24 u).
Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de kippenvleugeltjes over. Bak ze 20 à 25 min in de oven, tot ze goudbruin en krokant zijn. Draai ze na 15 min om, zodat ze gelijkmatig bruin kunnen worden.
Schik de kippenvleugeltjes op een serveerschaal, bestrooi ze met fijngehakte koriander en serveer met de in partjes gesneden extra limoenen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
178 kcal
Vetten
12 g
koolhydraten
1.9 g
waarvan suikers
1.3 g
vezels
0.4 g
Eiwitten
14 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.