Varkenshaasje met asperges en kwarteleitjes | Carrefour

Varkenshaasje met asperges en kwarteleitjes

Varkenshaasje met asperges en kwarteleitjes

Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snipper de sjalot en het teentje knoflook en fruit hen in een pan met een beetje olijfolie. Voeg de paddenstoelen toe. Neem een andere pan en bak de rauwe asperges in olijfolie gekruid met zout en peper gedurende een paar minuten. Leg de kwarteleitjes in kokend water gedurende ongeveer 4 minuten.

  2. Doe een klontje boter in de pan waarin je de paddenstoelen hebt gebakken en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Voeg zout en peper toe. Bedek het vlees en laat nog ongeveer 20 minuten braden, zo zal het vlees lekker mals zijn.

  3. Pel intussen voorzichtig de kwarteleieren, snij elk ei doormidden, houd de helft heel en verkruimel de andere helft. Schik de champignons en asperges samen met het verkruimeld en heel ei op het bord. Snij het varkenshaasje in plakjes en schik ze in een dominopatroon. Besprenkel de plakjes met het braadvocht. Geniet ervan!

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Varkenshaasje 1
  • Bakje shiitake paddenstoelen 1
  • Kwarteleieren 4
  • Groene asperges 200 g
  • Sjalot 1
  • Teentje knoflook 1
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Varkenshaasje 1
  • Bakje shiitake paddenstoelen 1
  • Kwarteleieren 4
  • Groene asperges 200 g
  • Sjalot 1
  • Teentje knoflook 1
  • Zout
  • Peper