Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Snipper de sjalot en het teentje knoflook en fruit hen in een pan met een beetje olijfolie. Voeg de paddenstoelen toe. Neem een andere pan en bak de rauwe asperges in olijfolie gekruid met zout en peper gedurende een paar minuten. Leg de kwarteleitjes in kokend water gedurende ongeveer 4 minuten.
Doe een klontje boter in de pan waarin je de paddenstoelen hebt gebakken en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Voeg zout en peper toe. Bedek het vlees en laat nog ongeveer 20 minuten braden, zo zal het vlees lekker mals zijn.
Pel intussen voorzichtig de kwarteleieren, snij elk ei doormidden, houd de helft heel en verkruimel de andere helft. Schik de champignons en asperges samen met het verkruimeld en heel ei op het bord. Snij het varkenshaasje in plakjes en schik ze in een dominopatroon. Besprenkel de plakjes met het braadvocht. Geniet ervan!
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.