Regenboogsalade met pikante saus
Ingrediënten voor:
Regenboogsalade met pikante saus
Bereiding
1
Verwijder de zaadjes uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in reepjes. Snij de rode kool heel fijn. Schil de wortelen en snij ze (met een mes of een spiraalsnijder) in lange dunne linten. Was de radijzen en snij ze in stukjes. Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij de tomaten in stukken. Hak de pistaches grof. Snipper de munt en de oregano.
2
Borstel olijfolie over de maïskolven en kruid ze met zout en peper. Gril ze ongeveer 12 min in een grillpan en draai ze regelmatig om. Maak daarna de maïskorrels los met een scherp mes.
3
Meng de chilisaus met de mayonaise en de tabasco en breng op smaak met limoensap. Verdeel alle groenten en de mango over een grote serveerschaal en kruid met zout en peper. Bestrooi de salade met de pistaches en de verse kruiden. Nappeer met een beetje van de pikante saus en serveer de rest er apart bij.