Rigatoni met rundvleesreepjes, pompoen en maïs

Rigatoni met rundvleesreepjes, pompoen en maïs
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 25 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

ui
0.5
peterselie
6 g
biefstuk
300 g
rigatoni
200 g
pompoenblokjes
200 g
tomatensaus
350 g
maïs
150 g
olijfolie
peper
zout

Rigatoni met rundvleesreepjes, pompoen en maïs

Bereiding

1

Snipper de ui. Hak de peterselie fijn. Snij de steak in reepjes.

2

Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de ui glazig in olijfolie. Voeg de pompoenblokjes toe en bak beetgaar. Doe er het vlees bij en bak gaar. Kruid met peper en zout.

3

Giet de tomatensaus bij het pompoen-vleesmengsel en laat 5 min. sudderen. Doe er de maïskorrels bij en laat mee opwarmen. Giet de pasta af en meng onder het groente-vleesmengsel. Schep de pasta op de borden en werk af met de peterselie.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
126kcal
Vetten
0,5g
Zout
0,62g
Eiwitten
8,2g