Rijstsalade van geroosterde herfstgroente met honingdressing en cordon bleu
Rijstsalade van geroosterde herfstgroente met honingdressing en cordon bleu
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de spruitjes en snij de champignons in stukken. Doe ze samen met de pompoen- en pastinaakblokjes in een bakblik. Schenk er een royale scheut olijfolie bij en kruid met peper en zout. Hussel alles goed door elkaar en rooster de groenten 20 min. in de hete oven.
2
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cordon bleus aan beide kanten gaar in wat olijfolie op een laag vuurtje. Klop de olijfolie, witte wijnazijn, sesamolie, honing en mosterd samen tot een dressing.
3
Meng de rijst met de geroosterde groenten. Schenk er de honingdressing over en serveer er de gebakken cordon bleus bij.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
173kcal
Vetten
1,7g
Zout
0,47g
Eiwitten
6,4g