Rode poon met botercitroensaus, kappertjes en aardappelsalade

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
15 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Rode poon met botercitroensaus, kappertjes en aardappelsalade
Bereiding
1
Kook de aardappeltjes 15 min in een pan gezouten water, giet ze af en laat ze afkoelen. Verhit 1 el geklaarde boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de visfilets op een matig vuur, ongeveer 2 min aan elke kant. Hou ze warm.
2
Spoel en snipper de peterselie. Snij de lente-ui in ringetjes. Laat de rest van de geklaarde boter smelten in dezelfde pan en doe er eerst het citroensap en dan de peterselie en de kappertjes bij.
3
Schik de visfilets en de aardappeltjes op verwarmde borden, nappeer met de boter met kappertjes en bestrooi met lente-ui en plukjes rucola.