Rosbief met mierikswortelsaus

Rosbief met mierikswortelsaus
Nutri-Score C
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Wittewijnazijn
25 ml
Suiker
10 g
Rode ui
0.5
Radijzen
3
Zure room
2 el
Geraspte mierikswortel
1 tl
Rosbief Carrefour The Market
200 g
Schaaltje tuinkers
0.5
Peper
Zout

Rosbief met mierikswortelsaus

Bereiding

1

Verwarm de wittewijnazijn met 50 ml water, de suiker en een snuifje zout. Meng tot de suiker volledig opgelost is en schakel dan het vuur uit. Pel de rode ui en snij hem in halve maantjes. Giet het azijnmengsel over de rode ui en laat 15 min marineren. Snij de radijzen in dunne rondjes.

2

Meng de zure room met de mierikswortel en breng op smaak met peper en zout.

3

Schik de sneden rosbief op een schaal en verdeel er de rondjes radijs, de ui en de tuinkers over. Giet er de saus over en serveer op kamertemperatuur.

Informations nutritionnelles

per 100 g
Energie
181 kcal
Vetten
14 g
(waarvan verzadigde vetten)
6 g
Koolhydraat
3,9 g
Suiker
3,4 g
Vezels
1,2 g
Zout
0,79 g
Eiwitten
8,3 g