Thuislevering of ophalen in de winkel?
Maizena
Roux Minute Bindmiddel Basis voor Witte Saus 250 g
3,89 €
15,56 €/kg
Per stuk
Meer details
Maizena Roux is een basis voor witte saus. Een roux is een mengsel van vet en bloem dat verhit wordt, vervolgens wordt het aangelengd met een vloeistof. Ook Maizena Roux bindt uw sauzen, velouté-, room- en groentensoepen perfect. Maar dan veel sneller en zonder het risico op klonters.Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Maizena Roux Minute Bindmiddel Basis voor Witte Saus 250 gTarwebloem
palmvet
Voedingswaardetabel
Per 100 g | |
---|---|
Energie | 2408 kJ (582 kcal) |
Vetten | 40 g |
waarvan verzadigde | 30 g |
Koolhydraten | 46 g |
waarvan suikers | <0.1 g |
Vezels | 2.7 g |
Eiwitten | 6.4 g |
Zout | <0.01 g |
Per 100 g | |
---|---|
Energie | 2408 kJ (582 kcal) |
Vetten | 40 g |
waarvan verzadigde | 30 g |
Koolhydraten | 46 g |
waarvan suikers | <0.1 g |
Vezels | 2.7 g |
Eiwitten | 6.4 g |
Zout | <0.01 g |
Bevat
Tarwe
Bereiding en gebruik
Veiligheidssluiting 1. Onderste lipje naar rechts trekken. 2. Bovenste lipje langs perforatie naar links trekken. Breng melk of bouillon aan de kook. Voor ¼ L saus: 1 ½ afgestreken eetlepel Maizena Roux. Voor 1 L soep: 7 afgestreken eetlepels Maizena Roux. 1 eetlepel = ca. 10 g. Strooi er al kloppend met een garde Maizena Roux bij. Laat 1 min. doorkoken. Werk af met andere ingrediënten of kruiden en serveer.
Houdbaarheid
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
Unilever Belgium Humaniteitslaan, 292 B-1190 Brussels