Maizena
Roux Minute Bindmiddel Witte Saus 250 g
Maizena
3,75 €
Per stuk
15,00 €/kg

Meer details

Maizena Roux is een basis voor witte saus. Een roux is een mengsel van vet en bloem dat verhit wordt, vervolgens wordt het aangelengd met een vloeistof. Ook Maizena Roux bindt uw sauzen, velouté-, room- en groentensoepen perfect. Maar dan veel sneller en zonder het risico op klonters.

Ingrediënten

Maizena Roux Minute Bindmiddel Basis voor Witte Saus 250 g
Tarwebloem
palmvet

Voedingswaardetabel

Per 100 g
Energie 2408 kJ (582 kcal)
Vetten 40 g
waarvan verzadigde 30 g
Koolhydraten 46 g
waarvan suikers <0.1 g
Vezels 2.7 g
Eiwitten 6.4 g
Zout <0.01 g

Per 100 g
Energie 2408 kJ (582 kcal)
Vetten 40 g
waarvan verzadigde 30 g
Koolhydraten 46 g
waarvan suikers <0.1 g
Vezels 2.7 g
Eiwitten 6.4 g
Zout <0.01 g

Bevat

Tarwe

Bereiding en gebruik

Veiligheidssluiting 1. Onderste lipje naar rechts trekken. 2. Bovenste lipje langs perforatie naar links trekken. Breng melk of bouillon aan de kook. Voor ¼ L saus: 1 ½ afgestreken eetlepel Maizena Roux. Voor 1 L soep: 7 afgestreken eetlepels Maizena Roux. 1 eetlepel = ca. 10 g. Strooi er al kloppend met een garde Maizena Roux bij. Laat 1 min. doorkoken. Werk af met andere ingrediënten of kruiden en serveer.

Houdbaarheid

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

Unilever Belgium Humaniteitslaan, 292 B-1190 Brussels