Rumsteck au brocoli, piment et haricots rouges
Voorbereiding
15 min.
Kook
15 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Ingrediënten voor:
personen
MAX
Rumsteck au brocoli, piment et haricots rouges
Bereiding
1
Meng de sojasaus met de suiker. Laat het vlees 15 min marineren in dit mengsel. Blancheer de broccoli in licht gezouten water.
2
Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees kort aan. Haal het uit de pan, snij het in dunne plakjes en zet opzij. Bak in dezelfde pan de paprika, de lente-uitjes, de knoflook, het pepertje en de gember tot de paprika zacht is.
3
Meng de maïsbloem met de vleesmarinade, voeg een beetje water en de balsamicoazijn toe en giet dit bij de groenten. Meng goed, voeg de broccoli, de bonen en het vlees toe en laat mee verwarmen. Kruid met zout en peper en dien op.