Rundersalade en rauwkost, asperges en pesto Mediterraneo

Rundersalade en rauwkost, asperges en pesto Mediterraneo
Voorbereiding 10 min.
Kook 5 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Rumsteak
200 g
Knoflookteentjes
2
Olijfolie
Boter
50 g
Rijstazijn
60 ml
Water
30 ml
Rode peper
0.5
Suiker
50 g
Komkommer
0.5
Rode ui
1
Aspergekopjes
100 g
Mediterraneo Saus
Zout, peper

Rundersalade en rauwkost, asperges en pesto Mediterraneo

Bereiding

1

De marinade klaarmaken in een kookpan. De rijstazijn, het water, de rode peper in ringen gesneden en de suiker erin doen.1 Minuut laten koken op een gematigd vuur. Deze mengeling laten afkoelen.

2

De komkommer in 2 snijden dan in 4, volgens de lengte. De zaadjes verwijderen en hem schuin snijden. De stukken daarna in een bol doen en de gesneden ui toevoegen.De lauwe marinade erover gieten en mengen.

3

De aspergekopjes in de koekepan doen met een beetje olijfolie. Heet laten bakken aan beide kanten gedurende 3/4 min tot dat ze goed gegrild zijn. Eruit halen en op een schaal leggen.

4

Een beetje olijfolie in de koekepan gieten met de boter en de knoflook. Zodra de pan goed heet is, de rumsteak 3 min laten bakken aan elke kant. Het vlees op een plank leggen en even laten rusten. Doorsnijden in plakken van 1cm.

5

De gemarineerde salade op een bord leggen met enkele plakken vlees en de asperges. Dit gerecht proeven met de Mediterraneo saus