Rundvlees teriyaki

Rundvlees teriyaki
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 8 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Sojasaus
50 ml
Geraspte verse gember
1 el
Saké
35 ml
Bruine suiker
0.5 el
Teentjes knoflook, geperst
0.5
Mager rundvlees
400 g
Rode paprika’s, in stukken
1
Groene paprika, in stukken
0.5
Rode ui, in grove stukken
0.5

Rundvlees teriyaki

Bereiding

1

Voor de teriyakisaus: meng de sojasaus met de gember, de saké, de bruine suiker en de knoflook.

2

Snij het vlees in gelijkmatige blokjes en laat ze 2 u marineren in de saus.

3

Prik afwisselend blokjes vlees, stukjes paprika en ui op spiesjes. Rooster ze 7 à 8 min.