Salade de choux de Bruxelles et poulet au citron aux saveurs grecques

Ingrediënten voor:
Voor de marinade:
Voor de vinaigrette:
Salade de choux de Bruxelles et poulet au citron aux saveurs grecques
Bereiding
1
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaal. Leg er de kip in, dek de schaal af met plasticfolie en laat 30 min marineren in de koelkast. Blancheer de spruitjes 5 min in licht gezouten water. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Haal de kip uit de marinade, laat ze even uitlekken en bak ze bruin in een pan met een scheutje olijfolie. Snij de kip in reepjes en zet opzij.
3
Fruit in dezelfde pan de ui en de knoflook glazig in een scheutje olie. Voeg de spruitjes en de hazelnoten toe en laat 5 min bakken. Kruid met zout en peper. Verdeel alle ingrediënten over kommen en nappeer met de vinaigrette.