Salade met Forelmousse en groene appel

Salade met Forelmousse en groene appel
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Gerookte forelfilet
1
zure room
2 el
Verse bladpeterselie
Groene appel Granny Smith
0.5
Citroensap
1 c.à.c
Olijfolie
2 el
Balsamico azijn
2 c.à.c
Roze peper
Zout
Peper

Salade met Forelmousse en groene appel

Bereiding

1

Mix in de blender de forelfilet, de zure room en de peterselie tot een homogene massa. Kruid met zout en peper. Was de appel en snij hem ongeschild in julienne. Sprenkel er citroensap over tegen verkleuring.

2

Schik op elk bord een paar blaadjes rucola, breng op smaak met olijfolie en balsamicoazijn

3

Leg er telkens 2 quenelles van de forelmousse op. Versier met geplette roze peperbessen en de appeljulienne. Serveer met geroosterd brood.