Salade met gebakken peren, rode kool en peperkoekcroutons (Bio)

Salade met gebakken peren, rode kool en peperkoekcroutons (Bio)
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 45 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Peren Carrefour Bio
2
Rode kool Carrefour Bio
Olijfolie Carrefour Bio
3 el
Honing Carrefour Bio
1 el
Boter Carrefour Bio
15 g
Vloeibare room Carrefour Bio
100 ml
Ciderazijn Carrefour Bio
2 el
Parmezaanse kaas Carrefour Bio
25 g
Peterselie Carrefour Bio
Sneetjes peperkoek Carrefour Bio
2
Kropsla Carrefour Bio
1
Zout en peper

Salade met gebakken peren, rode kool en peperkoekcroutons (Bio)

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 190°. Snijd de peren in 4 en de rode kool in kwartjes. Leg dit op een bakplaat. Overgiet met de olijfolie en de honing en bak gedurende 20 minuten op 190°.

2

Verwarm een klontje boter in een koekenpan. Voeg de in blokjes gesneden peperkoek toe. Bruineer ze gedurende 5 à 10 minuten op een laag vuur.

3

Maak de vinaigrette in een kom: mix de room, azijn, olie en Parmezaanse kaas. Dresseer de sla, de kool en de gebakken peren op een bord. Overgiet met de saus en bestrooi met de croutons. Werk af met peterselieblaadjes.