Salade met gegrilde witte druiven, burrata en notencrumble

Voorbereiding
15 min.
Kooktijd
15 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Salade met gegrilde witte druiven, burrata en notencrumble
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de druiven over een ovenschaal, kruid ze met peper en zout en besprenkel ze met olijfolie. Gril ze ongeveer 15 min in de oven.
2
Hak de walnoten, de pijnboompitten en de peterselie fijn. Doe ze allemaal samen in een pan en voeg het paprikapoeder en de oregano toe. Laat op een matig vuur goudgeel grillen en zet opzij.
3
Verdeel de rucola over de borden. Garneer elk bord met een burrata en wat gegrilde druiven. Kruid met peper en zout en besprenkel met een scheutje olijfolie. Bestrooi tot slot alles met de notencrumble en serveer.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
237kcal
Vetten
7,9g
Vezels
1,4g
Zout
0,4g
Eiwitten
5,7g