Salade met gegrilde witte druiven, burrata en notencrumble

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Witte druiven
200 g
Walnoten
35 g
Pijnboompitten
35 g
Bladpeterselie
0.5 handvol
Paprikapoeder
0.5 c.à.c
Gedroogde oregano
0.5 c.à.c
Rucola
50 g
Burrata
2
Olijfolie
Zout
Peper

Salade met gegrilde witte druiven, burrata en notencrumble

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de druiven over een ovenschaal, kruid ze met peper en zout en besprenkel ze met olijfolie. Gril ze ongeveer 15 min in de oven.

2

Hak de walnoten, de pijnboompitten en de peterselie fijn. Doe ze allemaal samen in een pan en voeg het paprikapoeder en de oregano toe. Laat op een matig vuur goudgeel grillen en zet opzij.

3

Verdeel de rucola over de borden. Garneer elk bord met een burrata en wat gegrilde druiven. Kruid met peper en zout en besprenkel met een scheutje olijfolie. Bestrooi tot slot alles met de notencrumble en serveer.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
237kcal
Vetten
7,9g
Vezels
1,4g
Zout
0,4g
Eiwitten
5,7g