Salade met kropsla, rode biet, rabarber en feta

Salade met kropsla, rode biet, rabarber en feta
Nutri-Score A
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Rabarber in blokjes
100 g
Suiker
1.5 el
Voorgekookte rode bieten
2
Krop sla
0.5
Feta
50 g
Gezouten amandelen
2 el
Verse tijm
1
Olijfolie
2 el
Zout
Peper

Salade met kropsla, rode biet, rabarber en feta

Bereiding

1

Kook de rabarber gaar met de suiker, in een pannetje.

2

Laat de bieten uitlekken en snij ze in stukjes. Spoel de sla en scheur hem in stukken.

3

Verdeel de sla over de borden en voeg de biet toe. Verkruimel er de feta over en leg er rabarber bij. Pluk de blaadjes van de tijm. Bestrooi het gerecht met de amandelen en de tijm en kruid met peper, zout en de olijfolie.