Salade met mediterraanse kip, cheddardipsaus


Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
0 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Salade met mediterraanse kip, cheddardipsaus
Bereiding
1
Snijd de kip in nog kleinere stukjes. Laat de halfgedroogde tomaten uitlekken (houd 1 el van de olie apart) en hak ze in fijne stukken. Snijd de olijven in tweeën. Hak de peterselie grof.
2
Meng de kip met de gedroogde tomaten, 1 el olie van de tomaten, de olijven en de peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
3
Spreid de dip op een bord uit met een lepel. Garneer met de kipsalade en serveer met de focaccine.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
232 kcal
Vetten
13 g
(waarvan verzadigde vetten)
3,9 g
Koolhydraat
18 g
Suiker
2,2 g
Vezels
2,0 g
Zout
1,1 g
Eiwitten
8,8 g