Salade met peer en kort gebakken zalm

Salade met peer en kort gebakken zalm
Voorbereiding 5 min.
Kooktijd 35 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
minikrieltjes
400 g
oregano
1 c.à.c
zalm
300 g
honing
2 el
peer
2 st
sla gemengd
80 g
radijsjes
150 g
pecannoten
40 g
mosterd
2 el
olijfolie
peper
zout

Salade met peer en kort gebakken zalm

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de krieltjes in een ovenschaal, kruid met peper, zout, oregano en bedruppel met olijfolie, bak ze zo'n 35 min. in de oven en roer ze af en toe om.

2

Bedruppel een ovenschaal met wat olijfolie, schik hierin de zalmfilets. Meng de mosterd met de honing en wat olijfolie en bestrijk de zalmfilets met het mengsel. Kruid met peper en zout. Bak de zalmfilets zo'n 15 tot 20 min. in de oven. Was intussen de peren en snij in schijfjes.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
596kj
Vetten
1
Zout
0,3
Eiwitten
6,7