Salade met quinoa en gegrilde groenten

Salade met quinoa en gegrilde groenten
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Quinoa
50 g
Broccoli
200 g
Aubergines
1
Olijfolie
25 ml
Gemengde ongezouten noten
25 g
Feta
50 g
Vinaigrette naar keuze
1.5 el

Salade met quinoa en gegrilde groenten

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Snij de broccoli in stukjes en de aubergines in sneetjes. Meng de aubergines met wat olijfolie en bestrooi met zout. Verdeel over een bakplaat en zet in de oven.

2

Verdeel de broccoli over een tweede bakplaat en zet 20 à 30 min in de oven. Haal de groenten uit de oven en laat ze afkoelen.

3

Meng de groenten met de quinoa, de gehakte noten en de feta. Kruid met peper en zout en serveer er de vinaigrette bij.