Salade van gegrilde aubergines

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Klein rood pepertje
0.5
Munt
Koriander
Aubergines
1.5
Olijfolie
Honing
2 el
Sap van citroen
0.5
Versgemalen peper
Zeezout

Salade van gegrilde aubergines

Bereiding

1

Haal de zaadjes uit het pepertje en hak het vruchtvlees fijn. Pluk de blaadjes van een paar steeltjes munt en koriander. Was de aubergines goed en snij ze in gelijkmatige rondjes. Kruid ze met zout en besprenkel ze aan beide kanten met olijfolie. Gril ze op het barbecuerooster en kruid met peper.

2

Schik de aubergine op een bord, bestrooi met het pepertje en besprenkel met honing en citroensap.

3

Serveer warm of koud, met de munt en koriander.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
83kcal
Vetten
3,2g
Vezels
2,2g
Eiwitten
0,9g