Barilla
Saus Pesto alla Genovese basilicum 190g
3,99 €
21,00 €/kg
Per stuk
Meer details
De pestosauzen van Barilla, ontstaan uit de beste Italiaanse gastronomische traditie, bieden een brede waaier van specialiteiten die gecreëerd zijn om elke pastaschotel naar een hoger niveau te tillen. De Pesto alla Genovese saus van Barilla wordt bereid met verse en 100% Italiaanse basilicum, die de saus een intense en unieke smaak geeft. De basilicum wordt gecombineerd met Parmigiano Reggiano BOB, cashewnoten, knoflook en zout.Land van herkomst
Italië
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Barilla Saus Pesto alla Genovese basilicum 190gPlantaardige oliën (olijf, zonnebloem)
verse basilicum 30%
cashewnoten
kaas Parmigiano Reggiano BOB 5% (melk)
maïsvezels
melkweipoeder (melk)
zout
melkeiwitten
extra olijfolie van de eerste persing
suiker
basilicumextract
natuurlijke aroma's (melk)
zuurteregelaar: melkzuur
knoflook
Voedingswaardetabel
g 100 | |
---|---|
Energie | kJ 1989 |
Energie2 | kcal 482 |
Vetten | g 46 |
waarvan: verzadigde vetzuren | g 7.1 |
Koolhydraten | g 9.8 |
waarvan: suikers | g 5.5 |
Vezels | g 5.0 |
Eiwitten | g 4.7 |
Zout | g 3.25 |
g 100 | |
---|---|
Energie | kJ 1989 |
Energie2 | kcal 482 |
Vetten | g 46 |
waarvan: verzadigde vetzuren | g 7.1 |
Koolhydraten | g 9.8 |
waarvan: suikers | g 5.5 |
Vezels | g 5.0 |
Eiwitten | g 4.7 |
Zout | g 3.25 |
Bevat
Cashewnoten, melk
Bevat geen
Gluten
Kan het volgende bevatten
Noten
Andere
Kan sporen van andere noten bevatten.Lifestyle
Geschikt bij glutenintolerantie
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
De saus kan na opening maximaal 5 dagen in de koelkast bewaard worden. Ten minste houdbaar tot: zie deksel.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Pot
Leveranciersadres
Barilla G. e R. Fratelli - Società per Azioni, Via Mantova 166, 43122 Parma (Italy) www.barilla.com