Saus Pinda Satésaus 380ml
Land van herkomst
Nederland
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Suzi Wan Saus Pinda Satésaus 380mlWater
pindakaas (pinda, pinda-olie, emulgator: zonnebloem lecithine)
suiker
sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout)
gemodificeerd maïszetmeel
uipoeder
specerijen
chilipuree (chilipepers, zout, voedingszuur: azijnzuur)
rode paprika
zout
emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren)
citroengras
kleurstoffen (karamel, paprika-extract)
zuren (citroenzuur)
gember
knoflookpoeder
natuurlijke smaakstof
Voedingswaardetabel
Per 100 g | |
---|---|
Energie | 768 kJ |
Energie2 | 184 Kcal |
Vetten | 11.3 g |
verzadigde vetzuren | 2 g |
Koolhydraten | 14.1 g |
waarvan | - |
suikers | 10.6 g |
Eiwitten | 5.6 g |
Zout | 1 g |
Per 100 g | |
---|---|
Energie | 768 kJ |
Energie2 | 184 Kcal |
Vetten | 11.3 g |
verzadigde vetzuren | 2 g |
Koolhydraten | 14.1 g |
waarvan | - |
suikers | 10.6 g |
Eiwitten | 5.6 g |
Zout | 1 g |
Bevat
Noten, pinda's, soja, tarwe
Kan het volgende bevatten
Amandelen, cashewnoten, hazelnoten
Andere
Kan sporen bevallten van amandelen, hazelnoten, cashewnoten.Bereiding en gebruik
In de pan: Giet in een pan en verwarm de saus 5 min op een zacht vuurtje. Niet laten koken. In de magneton: Knip open op de stippellijn. Verwarm op 700W gedurende 1.5-2 min voor 200g en 2.5-3 min voor een volledige pouch. Voor een beter resultaat, roer wanneer het half-gebakken is. Neem het zakje voorzichtig bij de hoeken bovenaan. Maak de verpakking volledig open en serveer.
Houdbaarheid
Koel en droog bewaren. Eenmaal geopend nog 3 dagen houdbaar in de koelkast. Verpakt in een beschermende atmosfeer.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Stazak
Leveranciersadres
Pietercil Delby's N.V. Vitseroelstraat 74 1740 TERNAT