Thuislevering of ophalen in de winkel?
Suzi Wan
Saus Pinda Satésaus 380ml
Suzi Wan
- €
Per stuk

Land van herkomst

Nederland

Ingrediënten

Suzi Wan Saus Pinda Satésaus 380ml
Water
pindakaas (pinda, pinda-olie, emulgator: zonnebloem lecithine)
suiker
sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout)
gemodificeerd maïszetmeel
uipoeder
specerijen
chilipuree (chilipepers, zout, voedingszuur: azijnzuur)
rode paprika
zout
emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren)
citroengras
kleurstoffen (karamel, paprika-extract)
zuren (citroenzuur)
gember
knoflookpoeder
natuurlijke smaakstof

Voedingswaardetabel

Per 100 g
Energie 768 kJ
Energie2 184 Kcal
Vetten 11.3 g
verzadigde vetzuren 2 g
Koolhydraten 14.1 g
waarvan -
suikers 10.6 g
Eiwitten 5.6 g
Zout 1 g

Per 100 g
Energie 768 kJ
Energie2 184 Kcal
Vetten 11.3 g
verzadigde vetzuren 2 g
Koolhydraten 14.1 g
waarvan -
suikers 10.6 g
Eiwitten 5.6 g
Zout 1 g

Bevat

Noten, pinda's, soja, tarwe

Kan het volgende bevatten

Amandelen, cashewnoten, hazelnoten

Andere

Kan sporen bevallten van amandelen, hazelnoten, cashewnoten.

Bereiding en gebruik

In de pan: Giet in een pan en verwarm de saus 5 min op een zacht vuurtje. Niet laten koken. In de magneton: Knip open op de stippellijn. Verwarm op 700W gedurende 1.5-2 min voor 200g en 2.5-3 min voor een volledige pouch. Voor een beter resultaat, roer wanneer het half-gebakken is. Neem het zakje voorzichtig bij de hoeken bovenaan. Maak de verpakking volledig open en serveer.

Houdbaarheid

Koel en droog bewaren. Eenmaal geopend nog 3 dagen houdbaar in de koelkast. Verpakt in een beschermende atmosfeer.

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Stazak

Leveranciersadres

Pietercil Delby's N.V. Vitseroelstraat 74 1740 TERNAT