Thuislevering of ophalen in de winkel?
1,39 €
7,32 €/l
Per stuk
Meer details
Het geheim van elke goede kok is het gebruik van een fond in sommige soepen en sauzen, in geleien of bij het blussen en smoren van vlees.Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Classic' Sausbasis Kalf 190 mlWater
kalf (vlees en beenderen) 2.95%
glucosestroop
gekarameliseerde suiker
maltodextrine
zout
dextrose
aroma's
groenten- en kruidenextracten (tomaat, gekweekte champignon, wortel, ui, bloemkool, lavas)
Voedingswaardetabel
per: 100 ml | |
---|---|
Energie | 38 kJ / 9 kcal |
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 1.2 g |
waarvan suikers | 0.6 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 1.1 g |
Zout | 0.62 g |
per: 100 ml | |
---|---|
Energie | 38 kJ / 9 kcal |
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 1.2 g |
waarvan suikers | 0.6 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 1.1 g |
Zout | 0.62 g |
Bereiding en gebruik
Het geheim van elke goede kok is het gebruik van een fond in sommige soepen en sauzen, in geleien of bij het blussen en smoren van vlees.
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Bewaren op kamertemperatuur. Bewaart nog 1 dag in de koelkast, eens geopend. Ten minste houdbaar tot einde: zie deksel.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Bokaal
Submerk
Classic'
Leveranciersadres
CARREFOUR BELGIUM n.v. Leonardo Da Vincilaan 3 1930 Zaventem België Tel: 0800/9.10.11