Meer details
Het geheim van elke goede kok is het gebruik van een fond in sommige soepen en sauzen, in geleien of bij het blussen en smoren van vis.Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Classic' Sausbasis Vis 190 mlWater
visextracten 3.5% (kabeljauw, schol)
maltodextrine
zout
groentenconcentraat (ui, wortel, sjalot)
zonnebloemolie
glucosestroop
mosselextract
specerij-en kruidenextracten
Voedingswaardetabel
per: 100 ml | |
---|---|
Energie | 43 kJ / 10 kcal |
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 1.0 g |
waarvan suikers | <0.5 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 1.3 g |
Zout | 0.74 g |
per: 100 ml | |
---|---|
Energie | 43 kJ / 10 kcal |
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 1.0 g |
waarvan suikers | <0.5 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 1.3 g |
Zout | 0.74 g |
Bevat
Vis, weekdieren
Bereiding en gebruik
Het geheim van elke goede kok is het gebruik van een fond in sommige soepen en sauzen, in geleien of bij het blussen en smoren van vlees.
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Bewaren op kamertemperatuur. Bewaart nog 1 dag in de koelkast, eens geopend.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Pot
Submerk
Classic'
Leveranciersadres
CARREFOUR BELGIUM n.v. Leonardo Da Vincilaan 3 1930 Zaventem België Tel: 0800/9.10.11