Captain Iglo
Scampipannetje tomatensaus 400 g
Captain Iglo
9,89 €
24,73 €/kg
Per stuk

Meer details

Nieuw recept!
Captain Iglo brengt een Italiaans tintje aan uw maaltijd met zijn scampipannetje in een royale tomatensaus. Ontdek het, door onze koks geperfectioneerde, recept om uzelf te verwennen met deze mediterraanse smaken. 100% gecertificeerde garnalen uit de aquacultuur. Bevroren schaaldieren.

Land van herkomst

België

Ingrediënten

Iglo Scampipannetje tomatensaus 400 g
Garnalen 36% [garnalen (schaaldieren) 35.6%, zout]
tomatensaus 29% [water, tomaten 5.4%, halfvolle melk, tomatensap 2.3%, tomatenpuree 1.6%, koolzaadolie, maiszetmeel, kruiden 0.39% (bieslook, peterselie, basilicum, organo, tijm, rozemarijn), zout, knoflook, citroenzuur, specerijen]
tomaten 24%
uien

Voedingswaardetabel

Per 100 g
Energie 215 kJ / 51 kcal
Vetten 1.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.2 g
Koolhydraten 3.5 g
waarvan suikers 1.8 g
Vezels 0.6 g
Eiwitten 5.1 g
Zout 0.68 g
** Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).
De waarden per portie worden verkregen door 1 diepvries portie (200g) in de pan te bereiden. -
Per diepvries portie (200g) - %RI**
Energie 422 kJ / 100 kcal - 5%
Vetten 3.4 g - 5%
waarvan verzadigde vetzuren 0.5 g - 3%
Koolhydraten 6.9 g - 3%
waarvan suikers 3.6 g - 4%
Vezels 1.1 g
Eiwitten 10 g - 20%
Zout 1.4 g - 23%
** Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).
De waarden per portie worden verkregen door 1 diepvries portie (200g) in de pan te bereiden. -

Per 100 g Per diepvries portie (200g) - %RI**
Energie 215 kJ / 51 kcal 422 kJ / 100 kcal - 5%
Vetten 1.7 g 3.4 g - 5%
waarvan verzadigde vetzuren 0.2 g 0.5 g - 3%
Koolhydraten 3.5 g 6.9 g - 3%
waarvan suikers 1.8 g 3.6 g - 4%
Vezels 0.6 g 1.1 g
Eiwitten 5.1 g 10 g - 20%
Zout 0.68 g 1.4 g - 23%
** Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).
De waarden per portie worden verkregen door 1 diepvries portie (200g) in de pan te bereiden. - -

Bevat

Melk, schaaldieren

Bereiding en gebruik

4 eenvoudige stappen Giet inhoud in de pan Laten smelten Laten sudderen 4 minuten Serveer & geniet Niet ontdooien voor gebruik Deze garnalen zijn rauw voor een sappigere smaak na bereiding. Zorg ervoor dat ze doorgegaard zijn. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. PAN: Doe de diepvries inhoud van de verpakking in een pan. Verwarm op een hoog vuur tot de saus gesmolten is en begint te koken. Laat 4 minuten sudderen op een laag vuur. Regelmatig omroeren. MICROGOLFOVEN: Doe de diepvries inhoud van de verpakking in een schaal, geschikt voor de microgolfoven. Dek af en verwarm gedurende 9 minuten (800W). Halverwege en 2 minuten voor het einde omroeren zodat het gelijkmatig gaart. Laat 2 minuten rusten en goed omroeren alvorens op te dienen.

Verpakkingsmateriaal

Recyclebaar

Houdbaarheid

Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde

Bewaring

Diepgevroren

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

NV Iglo Belgium Humaniteitslaan, 235, - 1620 Drogenbos