Scampispiesjes met kokos en limoen

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
5 min.
Rusttijd
60 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Scampispiesjes met kokos en limoen
Bereiding
1
Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hak het fijn. Schil en rasp de gember. Pel en snipper de knoflook. Rasp de zeste van 1 limoen en pers hem uit. Snij de tweede limoen in schijfjes. Maak een marinade: meng in een schaal de knoflook, het pepertje, de gember, de kokosmelk, de zeste en het limoensap. Leg er de scampi’s in en zet 1 u in de koelkast.
2
Laat de scampi’s uitlekken en prik ze afwisselend met halve schijfjes limoen op brochettestokjes. Besprenkel met sesamolie en kruid met zout en peper.
3
Gril de spiesjes 5 min op het barbecuerooster. Draai ze regelmatig om en bestrooi ze daarna met verse koriander.