Meer details
De schol, gewoonlijk pladijs genoemd, is een platvis die leeft op de zandbodems van de Noordzee. Carrefour heeft zorgvuldig kwaliteitsschol geselecteerd waarvan de vangst ons milieu en de natuurlijke rijkdommen beschermt. Het witte vlees is mager, mals en fijn en is makkelijk en snel klaar.Land van herkomst
Nederland
Herkomst
Geproduceerd in Nederland
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Schol Filets 500 gFilet van schol MSC (Pleuronectes platessa)
Voedingswaardetabel
per: 100 g | |
---|---|
Energie | 373 kJ |
Energie2 | 88 kcal |
Vetten | 0.8 g |
waarvan verzadigde | 0.2 g |
Eiwitten | 20 g |
Zout | 0.2 g |
Verwaarloosbare hoeveelheden koolhydraten en suikers. | - |
Het zoutgehalte is uitsluitend toe te schrijven aan van nature voorkomend natrium. | - |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
per: 100 g | |
---|---|
Energie | 373 kJ |
Energie2 | 88 kcal |
Vetten | 0.8 g |
waarvan verzadigde | 0.2 g |
Eiwitten | 20 g |
Zout | 0.2 g |
Verwaarloosbare hoeveelheden koolhydraten en suikers. | - |
Het zoutgehalte is uitsluitend toe te schrijven aan van nature voorkomend natrium. | - |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Bevat
Vis
Visvangstgebied
Schol MSC (Pleuronectes platessa), gevangen met trawlnetten in het noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan in de Noordzee.
Visvangstmethode
Schol MSC (Pleuronectes platessa), gevangen met trawlnetten in het noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan in de Noordzee.
Bereiding en gebruik
Zonder voorafgaand ontdooien. In de braadpan: leg de filets in een hete pan met boter of een beetje olie. Laat elke kant ongeveer 3 minuten bakken en bruinen. In de oven: overgiet de filets met boter. Verwarm uw oven voor op 180°C. Leg de filets in een ovenschotel en laat ze 12 à 15 minuten bakken. Het product is bedekt met een fijn laagje ijs om het te beschermen tegen uitdroging door koude.
Houdbaarheid
Ten minste houdbaar tot de datum vermeld op de verpakking en bewaart 24 uur in de koelkast, 3 dagen in het vriesvak van de koelkast, meerdere maanden op -18°C in een diepvriezer***. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bewaring
Diepgevroren
Verpakking
Warm gelast
Leveranciersadres
Geproduceerd in Nederland door Noordzee International BV Zuidoostrak 16 8321MA Urk Holland voor Interdis TSA 91431 91343 Massy CEDEX France