Thuislevering of ophalen in de winkel?
Carrefour
Sélection Aardappelen Smaak 2.5 kg
Carrefour
5,49 €
2,20 €/kg
Per stuk

Meer details

De Smaakaardappel dankt zijn naam aan specifieke variëteiten geselecteerd op smaak.
Deze aardappelen zijn een ideale basis voor aperitiefhapjes en aardappelgerechten.
Vaak zijn ze vrij romig van smaak.

Land van herkomst

België, zie verpakking - voor meer info contacteer onze klantendienst via 0800/9 10 11

Herkomst

Verpakt in Belgiё.

Ingrediënten

Carrefour Sélection Aardappelen Smaak 2.5 kg
Aardappelen

Voedingswaardetabel

per: 100 g
Energie 345 kJ
Energie2 81 kcal
Vetten <0.5 g
waarvan verzadigde vetzuren <0.5 g
Koolhydraten 17 g
waarvan suikers 1.1 g
Vezels 2.1 g
Eiwitten 2.3 g
Zout <0.01 g
Deze verpakking bevat ongeveer 12 porties. -
*RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag.
per: 200 g
Energie 690 kJ
Energie2 163 kcal
Vetten <0.5 g
waarvan verzadigde vetzuren <0.5 g
Koolhydraten 34 g
waarvan suikers 2.2 g
Vezels 4.2 g
Eiwitten 4.6 g
Zout <0.01 g
Deze verpakking bevat ongeveer 12 porties. -
*RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag.
% RI*
Energie 8%
Energie2 8%
Vetten 0%
waarvan verzadigde vetzuren 0%
Koolhydraten 13%
waarvan suikers 2%
Vezels -
Eiwitten 9%
Zout 0%
Deze verpakking bevat ongeveer 12 porties. -
*RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag.

per: 100 g per: 200 g % RI*
Energie 345 kJ 690 kJ 8%
Energie2 81 kcal 163 kcal 8%
Vetten <0.5 g <0.5 g 0%
waarvan verzadigde vetzuren <0.5 g <0.5 g 0%
Koolhydraten 17 g 34 g 13%
waarvan suikers 1.1 g 2.2 g 2%
Vezels 2.1 g 4.2 g -
Eiwitten 2.3 g 4.6 g 9%
Zout <0.01 g <0.01 g 0%
Deze verpakking bevat ongeveer 12 porties. - - -
*RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag.

Type product

Aardappelen

Bereiding en gebruik

Kookgedrag: vast. Warm: gestoomd, gekookt, gebakken. Koud: in een sla. Kooktijd: 18 tot 20 min. in kokend water. - Eerst het water aan de kook brengen. Aardappelen verliezen hun vitamines minder snel wanneer je ze in kokend water bereidt. - 8 min. voor 500 g in de microgolfoven (650 W). - Zonodig de aardappelknollen in gelijke stukken snijden zodat deze gelijktijdig gaar worden. - Een aardappel is gaar wanneer u de knol gemakkelijk met een vork kunt doorprikken. - Een aardappel die in de schil werd gekookt, smaakt nog beter dan een geschilde, gekookte aardappel. - Indien u de aardappel toch schilt, maak dan de schil zo dun mogelijk, want de meeste vitamines bevinden zich onder de schil.

Houdbaarheid

Bij voorkeur droog, donker en fris bewaren.

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Plastic zak

Submerk

Selection

Leveranciersadres

CARREFOUR BELGIUM n.v. Leonardo Da Vincilaan 3 1930 Zaventem België Tel: 0800/9.10.11