l'Atelier de Châteaubourg
Sélection de Normandie 315 g
l'Atelier de Châteaubourg
- €
Per stuk

Land van herkomst

Frankrijk

Ingrediënten

L'Atelier de Châteaubourg Sélection de Normandie 315 g
Ingrediënten:
Mimolette Jeune ca. 77.5g: gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, kleurstof: annatto norbixin (E160b (ii)). 28% vet eindproduct.
Pave d'Isigny ca. 90g: gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, kleurstof: annatto norbixin (E160b (ii)), conserveermiddel: E235. 28% vet eindproduct.
Camembert ca. 60g: kaas van gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel. 21% vet eindproduct.
Pont-l'Eveque BOB ca. 45g: kaas van gepasteuriseerde koemelk. 23% vet eindproduct.
Bereiding van Calvados Peer Appel 30g: fruit (appel 27%, peer 27%), suiker, Calvados 2.5%, witte wijn, geconcentreerd citroensap, geleermiddel: pectines, zout, specerijen (nootmuskaat, peper).
Halfzoute boter. 12.5g: melkroom, melkvet, zout, melkzuurbacteriën. 80% vet eindproduct.

Voedingswaardetabel

per 100g:
Energie: 1366kJ/ 329 kcal
Vetten: 25.0g
waarvan verzadigd: 17.3g
Koolhydraten: 5.5g
waarvan suikers: 5.1g
Eiwitten: 20.5g
Zout: 1.8g

per 100g:
Energie: 1366kJ/ 329 kcal
Vetten: 25.0g
waarvan verzadigd: 17.3g
Koolhydraten: 5.5g
waarvan suikers: 5.1g
Eiwitten: 20.5g
Zout: 1.8g

Bevat

Melk

Kan het volgende bevatten

Eieren

Andere

Kan sporen van geiten-en schapenmelk en ei bevatten.

Houdbaarheid

Ten minste houdbaar tot: Zie hierboven Bewaren tussen +2°C en +6°C.

Bewaring

Gekoeld

Verpakking

Tray

Leveranciersadres

Geproduceerd door: Gillot-Le Moulin-F-61220 Saint Hilaire de Briouze. FROMAPAC-P.A des Portes de Bretagne-F-35220 CHATEAUBOURG.