l'Atelier de Châteaubourg
Sélection de Normandie 315 g
- €
Per stuk
Land van herkomst
Frankrijk
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
L'Atelier de Châteaubourg Sélection de Normandie 315 gIngrediënten:
Mimolette Jeune ca. 77.5g: gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, kleurstof: annatto norbixin (E160b (ii)). 28% vet eindproduct.
Pave d'Isigny ca. 90g: gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, kleurstof: annatto norbixin (E160b (ii)), conserveermiddel: E235. 28% vet eindproduct.
Camembert ca. 60g: kaas van gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel. 21% vet eindproduct.
Pont-l'Eveque BOB ca. 45g: kaas van gepasteuriseerde koemelk. 23% vet eindproduct.
Bereiding van Calvados Peer Appel 30g: fruit (appel 27%, peer 27%), suiker, Calvados 2.5%, witte wijn, geconcentreerd citroensap, geleermiddel: pectines, zout, specerijen (nootmuskaat, peper).
Halfzoute boter. 12.5g: melkroom, melkvet, zout, melkzuurbacteriën. 80% vet eindproduct.
Voedingswaardetabel
per 100g: | |
---|---|
Energie: | 1366kJ/ 329 kcal |
Vetten: | 25.0g |
waarvan verzadigd: | 17.3g |
Koolhydraten: | 5.5g |
waarvan suikers: | 5.1g |
Eiwitten: | 20.5g |
Zout: | 1.8g |
per 100g: | |
---|---|
Energie: | 1366kJ/ 329 kcal |
Vetten: | 25.0g |
waarvan verzadigd: | 17.3g |
Koolhydraten: | 5.5g |
waarvan suikers: | 5.1g |
Eiwitten: | 20.5g |
Zout: | 1.8g |
Bevat
Melk
Kan het volgende bevatten
Eieren
Andere
Kan sporen van geiten-en schapenmelk en ei bevatten.Houdbaarheid
Ten minste houdbaar tot: Zie hierboven Bewaren tussen +2°C en +6°C.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Tray
Leveranciersadres
Geproduceerd door: Gillot-Le Moulin-F-61220 Saint Hilaire de Briouze. FROMAPAC-P.A des Portes de Bretagne-F-35220 CHATEAUBOURG.