l'Atelier de Châteaubourg
Sélection du Sud-Ouest 0.280 kg
l'Atelier de Châteaubourg
10,00 €
Per stuk
35,71 €/kg

Land van herkomst

Frankrijk

Ingrediënten

l'Atelier de Châteaubourg Sélection du Sud-Ouest 0.280 kg
Tomme de Brebis ca. 55g: Kaas van gepasteuriseerde schapenmelk. Ingrediënten: gepasteuriseerde schapenmelk, zout, zuursel, conserveermiddel: E235, E1105 (ei).
Pave de Correze ca. 100g: Onverhitte geperste kaas. Ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, zout, melkzuurbacteriën.
1/2 Crottin ca. 30g: Zachet kaas. Ingrediënten: gepasteuriseerde galtenmelk, zout, melkzuurbacteriën.
Bleu de Saint Flour ca. 65g: Blauwaderkaas. Ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, gepasteuriseerde room, zout, melkzuurbacteriën.
Bereiding van zwarte kers met Sichuan bessen 30g: Ingrediënten: Zwarte kers 57%, suiker, portwijn, geleermiddel: pectines, citroensapconcetraat, kaneel, Sichuan bessen 0.03%, zout.

Voedingswaardetabel

per 100g:
Energie: 1480 kJ/ 356 kcal
Vetten: 27.6g
(waarvan verzadigde vetzuren: 18.8g)
Koolhydraten: 6.6g
(waarvan suikers: 5.5g)
Eiwitten: 20.3g
Zout: 1.6g

per 100g:
Energie: 1480 kJ/ 356 kcal
Vetten: 27.6g
(waarvan verzadigde vetzuren: 18.8g)
Koolhydraten: 6.6g
(waarvan suikers: 5.5g)
Eiwitten: 20.3g
Zout: 1.6g

Bevat

Eieren, melk

Houdbaarheid

Ten minste houdbaar tot : Zie hierboven Bewaren tussen +2°C en +6°C.

Bewaring

Gekoeld

Verpakking

Tray

Leveranciersadres

FROMAPAC-PA des Portes de Bretagne-F-35220 CHATEAUBOURG