Thuislevering of ophalen in de winkel?
Carrefour
Sensation Medium Salsa 315 g
Carrefour
1,49 €
4,73 €/kg
Per stuk

Meer details

Taste of Mexico*
*Met ingrediënten van verschillende oorsprong

Land van herkomst

België

Herkomst

Geproduceerd in België - Dit Mexicaans recept werd geproduceerd in België met uien, paprika's en tomaten afkomstig uit de EU en niet-EU.

Ingrediënten

Carrefour Sensation Medium Salsa 315 g
Tomatenblokjes 32%
water
groene paprika's 11%
uien 11%
suiker
tomatenconcentraat 3%
alcoholazijn
gemodificeerd rijstzetmeel
zout
aroma's
specerijen en kruiden 0.4% (piment 0.2%, paprika 0.1%, mosterdzaad, oregano, komijn, knoflook)

Voedingswaardetabel

per: 100 g
Energie 190 kJ
Energie 2 45 kcal
Vetten <0.5 g
waarvan verzadigde vetzuren <0.1 g
Koolhydraten 9.5 g
waarvan suikers 6.5 g
Vezels 1 g
Eiwitten 0.8 g
Zout 1.8 g
*RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag.
Deze verpakking bevat ongeveer 6 porties. -
per: 50 g % RI*
Energie 95 kJ 1%
Energie 2 23 kcal 1%
Vetten <0.5 g 0%
waarvan verzadigde vetzuren <0.1 g 0%
Koolhydraten 4.8 g 2%
waarvan suikers 3.3 g 4%
Vezels <0.5 g
Eiwitten <0.5 g 1%
Zout 0.88 g 15%
*RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag.
Deze verpakking bevat ongeveer 6 porties. -

per: 100 g per: 50 g % RI*
Energie 190 kJ 95 kJ 1%
Energie 2 45 kcal 23 kcal 1%
Vetten <0.5 g <0.5 g 0%
waarvan verzadigde vetzuren <0.1 g <0.1 g 0%
Koolhydraten 9.5 g 4.8 g 2%
waarvan suikers 6.5 g 3.3 g 4%
Vezels 1 g <0.5 g
Eiwitten 0.8 g <0.5 g 1%
Zout 1.8 g 0.88 g 15%
*RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag.
Deze verpakking bevat ongeveer 6 porties. - -

Bevat

Mosterd

Verpakkingsmateriaal

Recyclebaar

Houdbaarheid

Op kamertemperatuur bewaren. Eens geopend, in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen consumeren. Ten minste houdbaar tot / Lotnr.: zie deksel.

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Pot

Submerk

Sensation

Leveranciersadres

Interdis TSA 91431 91343 Massy CEDEX France