Slagschuim 2 x 35 g
Meer details
Slagschuim is heerlijk op gebak, ijs, pudding, vruchtensalade, koffie...Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Dr. Oetker Slagschuim 2 x 35 gSuiker
glucosestroop
palm olie
emulgator (E 472 b)
melkeiwitten (bevat lactose)
aroma's (bevat melk)
kleurstof (carotenen)
Voedingswaardetabel
per 100 g - bereid product met 80 ml halfvolle melk: 100 g | |
---|---|
Energie | 797 kJ/ 190 kcal |
Vetten | 8.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.0 g |
Koolhydraten | 25 g |
waarvan suikers | 21 g |
Eiwitten | 3.1 g |
Zout | 0.13 g |
per 100 g - bereid product met 80 ml halfvolle melk: 100 g | |
---|---|
Energie | 797 kJ/ 190 kcal |
Vetten | 8.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.0 g |
Koolhydraten | 25 g |
waarvan suikers | 21 g |
Eiwitten | 3.1 g |
Zout | 0.13 g |
Bevat
Lactose, melk
Kan het volgende bevatten
Eieren, gluten
Andere
Kan sporen van gluten en ei bevatten.Bereiding en gebruik
Inhoud 2 x 35 g zakjes Toe te voegen per zakje - 80 ml melk Bereiding ➊ De inhoud van 1 zakje met 80 ml (5 of 6 soeplepels)* koude melk mengen. ➋ Met de mixer tot een vaste massa opkloppen. Daarna nog 4 min. verder opkloppen. * Om een nog luchtigere en volumineuzere Slagschuim te bekomen, nog 1-2 soeplepels koude melk toevoegen.
Houdbaarheid
Koel en droog bewaren.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
Dr. Oetker n.v. De Kleetlaan 7B, bus 1 B-1831 Diegem