Snelle noedelsoep met ei

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Teentje knoflook
2
Voorgesneden wokgroenten
800 g
Groentebouillon
600 ml
Noedels
120 g
Sojasaus
4 el
Geconcentreerde tomatenpuree
2 c.à.c
Chilipoeder
Eieren
2
Olie
2 el

Snelle noedelsoep met ei

Bereiding

1

Pel en snipper de knoflook.

2

Fruit de knoflook en de groenten in een pan met de olie. Giet er de groentebouillon bij en laat sudderen tot de groenten bijna gaar zijn. Voeg de noedels, de sojasaus en de tomatenpuree toe. Kruid met chilipoeder en laat verder sudderen tot de noedels gaar zijn.

3

Kook intussen het ei 6 min in water. Spoel het onder koud water, pel het en snij het in tweeën. Schik op de soep en serveer bestrooid met wat extra chilipoeder.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
69kcal
Vetten
0,9g
Vezels
1,4g
Zout
1,11g
Eiwitten
2,7g