Sobanoedels met kip, pinda’s, broccoli en sojasaus met chili


Sobanoedels met kip, pinda’s, broccoli en sojasaus met chili
Bereiding
1
Kook de noedels in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de lente-uitjes in rondjes, pers de knoflook en hak de pinda’s grof. Snij de broccoli in roosjes.
2
Verhit een beetje arachideolie op een hoog vuur in de wok en bak de lente-uitjes en de knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en laat het al roerend 5 min meebakken. Schep het vlees uit de wok, voeg een extra scheutje olie toe en bak de broccoli 5 min.
3
Pers de limoen uit. Hak de pepertjes fijn (verwijder de zaadjes als je een minder pikant gerecht wilt) en meng ze met de sojasaus, een snuifje suiker en het limoensap. Leg het vlees terug in de wok, giet er de sojasaus over en voeg de pinda’s toe. Meng goed en laat nog 2 min bakken. Giet de noedels af en meng ze door het gerecht. Serveer meteen.