Spaghetti carbonara met tonijn Rio Mare en courgette

Spaghetti carbonara met tonijn Rio Mare en courgette
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
spaghetti
200 g
courgette
1 st
knoflook
1 st
ei
2 st
zure room
2 el
Parmezaanse kaas
15 g
tonijn Rio Mare
120 g
olijfolie
peper
zout

Spaghetti carbonara met tonijn Rio Mare en courgette

Bereiding

1

Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Snij de courgette in dunne plakjes. Plet de knoflook tot moes.

2

Giet de spaghetti af en bewaar enkele el kookvocht. Voeg de pasta en de uitgelekte en verkruimelde tonijn toe aan de pan en meng er het ei-mengsel en het kookvocht onder. Meng goed dooreen tot je een smeuïg, homogeen geheel krijgt. Proef en breng op smaak met peper en zout. Serveer onmiddellijk.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
795kj
Vetten
2,4
Zout
0,3
Eiwitten
11