Spaghetti met artisjok, boerenkool en Italiaanse ham
Spaghetti met artisjok, boerenkool en Italiaanse ham
Bereiding
1
Snij de artisjokharten doormidden en de Italiaanse ham in repen. Hak de peterselie fijn. Kook de spaghetti gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.
2
Verhit een flinke geut olie in een pan over een middelhoog vuur en roerbak de ham in 5 min. knapperig. Voeg de boerenkool toe en roerbak 3 min. verder alvorens ook de artisjokharten toe te voegen. Bak 3 min. verder. Rasp er de zeste van de citroen overheen, meng er de peterselie door en kruid met peper en zout.
3
Giet het vocht van de spaghetti af en meng de spaghetti onder de groenten. Serveer met Parmezaanse kaas.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
176kcal
Vetten
2,1g
Zout
1,15g
Eiwitten
11g