Spaghetti met artisjok, boerenkool en Italiaanse ham

Spaghetti met artisjok, boerenkool en Italiaanse ham
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

mini-artisjokharten
140 g
jItaliaanse ham
100 g
platte peterselie
8 g
verse spaghetti
250 g
boerenkool
200 g
citroen
0.5
Parmezaanse kaas
50 g
olijfolie
peper
zout

Spaghetti met artisjok, boerenkool en Italiaanse ham

Bereiding

1

Snij de artisjokharten doormidden en de Italiaanse ham in repen. Hak de peterselie fijn. Kook de spaghetti gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.

2

Verhit een flinke geut olie in een pan over een middelhoog vuur en roerbak de ham in 5 min. knapperig. Voeg de boerenkool toe en roerbak 3 min. verder alvorens ook de artisjokharten toe te voegen. Bak 3 min. verder. Rasp er de zeste van de citroen overheen, meng er de peterselie door en kruid met peper en zout.

3

Giet het vocht van de spaghetti af en meng de spaghetti onder de groenten. Serveer met Parmezaanse kaas.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
176kcal
Vetten
2,1g
Zout
1,15g
Eiwitten
11g