Spaghettidonuts

Spaghettidonuts
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Eieren
2
Geraspte parmezaan
40 g
Restje spaghetti
150 g
Passata
150 g
Basilicumblaadjes
Olijfolie
Zout
Peper

Spaghettidonuts

Bereiding

Intro

Bekijk het videorecept

1

Verwarm de oven voor op 190°C.  Vet een donutvorm goed in met olie.

2

Klop de eieren los met de kaas. Voeg de pasta toe, de passata en de helft van het basilicum toe. Kruid met peper en zout en meng met een tang alles goed onder elkaar. Schep de spaghetti in de donutvormpjes. Bedruppel of spray de bovenkant van de pasta met olie. Zet 15 min in de oven.

3

Laat even afkoelen en haal de donuts dan uit de vorm. Werk af met de rest van het basilicum. Bestrooi eventueel met extra kaas.